ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός για Τρουιγιέ – Συζητάει και με άλλον χαφ

Ο Γάλλος χαφ της Νις, Αλέξις Τρουιγιέ, είναι μια περίπτωση που τρέχει ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός για Τρουιγιέ - Συζητάει και με άλλον χαφ

Ο Γάλλος χαφ της Νις, Αλέξις Τρουιγιέ, είναι μια περίπτωση που τρέχει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον 21χρονο άσο, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, και ανήκει στη Νις. Πρόκειται για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που άρεσε εξ’ αρχής στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Σέρβο προπονητή να θεωρεί ότι ο Τρουιγιέ θα αποτελέσει λύση για το παρόν, αλλά και για το μέλλον.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Νις μέχρι το 2024 και το τριφύλλι θα τον κάνει δικό του. Ο Τρουιλέ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεν, πήγε στη Νις, δόθηκε δανεικός στην Οσέρ και πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 92.554 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι δεξιοπόδαρος, έχει ύψος 1,75 και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός χαφ, αλλά και 10άρι. Είναι 5 φορές διεθνής με την U18 της Γαλλίας. Την περασμένη σεζόν είχε συνολικά 28 συμμετοχές, με 6 ασίστ και 1 γκολ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει κι άλλη περίπτωση με την οποία συζητάει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...