ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε τον Τσοκάι η Λοκομοτίβα στο «τριφύλλι»

Με κάθε επισημότητα ο Ενις Τσοκάι είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, καθώς η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ τον ανακοίνωσε στο «τριφύλλι».

Ανακοίνωσε τον Τσοκάι η Λοκομοτίβα στο «τριφύλλι»

Την παραχώρηση του Αλβανού αμυντικού-μέσου στον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε και επίσημα η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Οι Κροάτες αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους, πως ο παίκτης θα είναι στην Ελλάδα την Παρασκευή για να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος και όπως τονίζουν η μετακίνηση του Τσοκάι στον Παναθηναϊκό, ανήλθε στο ένα εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν

«Οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν στους όρους της μεταγραφής σήμερα και ο Ένις Τσοκάι θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα αύριο το πρωί και να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού της Ελάδας. Η αξία της μεταγραφής ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ένις ήρθε στη Λοκομοτίβα όταν έκλεισε τα 18 του στις αρχές του 2018. Εγινε επάξια μέλος της αρχικής ενδεκάδας με τα σπουδαία παιχνίδια του, που δεν πέρασαν απαρατήρητα και στην πατρίδα του καθώς ήταν μέλος της εθνικής ομάδας U21 της Αλβανίας. αρκετές φορές, και έχει καταγράψει επίσης 3 επίσημες συμμετοχές στην εθνική ομάδα των ανδρών της Αλβανίας.

Ο Ένις πραγματοποίησε συνολικά 102 επίσημες εμφανίσεις με τη Λοκομοτίβα και του ευχόμαστε καλή τύχη στην Ελλάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.