ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Βγάζει σημείο η Β’ Ολλανδίας

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Βγάζει σημείο η Β’ Ολλανδίας

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της Παρασκευής (16/09) και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε ορισμένες ιδιαίτερα ελκυστικές προτάσεις. Η πιο δυνατή από αυτές έρχεται από το πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας και την αναμέτρηση Τέλσταρ – Χέρακλες Αλμέλο. Φυσικά, στο επίκεντρο βρίσκεται και το Eurobasket 2022 για το οποίο διεξάγεται σήμερα η ημιτελική φάση με τους αγώνες Πολωνία – Γαλλία και Γερμανία – Ισπανία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που προκύπτουν.

Τέλσταρ – Χέρακλες

Από το πρώτο διπλό της σεζόν προέρχεται η Τέλσταρ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της Αλμέρε Σίτι. Μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε την πρωτοβουλία από το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε, υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, η Τέλσταρ τελικά ήταν αυτή που πήρε τους τρεις βαθμούς, σκοράροντας στις καθυστερήσεις. Επανήλθε στις νίκες μετά από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Ντε Γκράαφστσαπ, με ρεκόρ 2-1-3 παραμένει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Η Χέρακλες, από την πλευρά της, υποδέχθηκε την Φένλο και μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση κέρδισε με 5-3. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο εξτρέμ Ουαχίμ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και μεσοβδόμαδα ανανέωσε με την ομάδα απ’ το Αλμέλο ως το 2025. Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από την ισοπαλία 2-2 με την Μάαστριχτ και την ήττα με 4-0 από τους Νέους του Άγιαξ και πλέον είναι στην 4η θέση, στο -4 από την απευθείας άνοδο, η οποία αποτελεί και το μεγάλο της στόχο για φέτος. Πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει τεράστια, για τα δεδομένα της κατηγορίας, ποιότητα στην επίθεση και έχει παίκτες που μπορούν να προβληματίσουν κάθε άμυνα αν βρεθούν στη μέρα τους.

Δείτε στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου την πρόταση για Τέλσταρ – Χέρακλες, αλλά και όλα τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE