ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκριγκόνις: «Είμαι ενθουσιασμός, θα είμαι μαχητής στο γήπεδο»

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μάριους Γκριγκόνις, με τον Λιθουανό να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Γκριγκόνις: «Είμαι ενθουσιασμός, θα είμαι μαχητής στο γήπεδο»

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μάριους Γκριγκόνις, με τον Λιθουανό να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω την υπόλοιπη ομάδα. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Θα κάνω ότι έκανα και πάντα. Θα δίνω ενέργεια και θα είμαι ένας μαχητής στο γήπεδο. Δε μου αρέσει να μιλάω για εμένα, αλλά μπορώ να εγγυηθώ το πάθος και τη μαχητικότητα».

Για το πότε θα είναι έτοιμος: «Κάθε ομάδα είναι διαφορετικά. Κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Μπορεί να πάρει μια εβδομάδα, ένα μήνα. Πρώτα όμως θέλει να γνωρίσω τα υπόλοιπα παιδιά, τον σύλλογο και όλα τα υπόλοιπα και μετά θα μπορούμε να πούμε πως έχω ενσωματωθεί στην ομάδα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.092 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Γκουντάιτις: «Ξέρω τον Γκουντάιτις από τότε που ήμουν 15 ή 16 χρονών. Έχουμε παίξει μαζί σε ομάδες και στην εθνική ομάδα. Ένα από αυτά που μπορούμε να κάνουμε είναι να μιλάμε τη γλώσσα μας και κανένας να μη μας καταλαβαίνει. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο και στο γήπεδο αυτό θα είναι είναι ευκολότερο. Θα μπορούσε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να προσαρμοστούμε γρήγορα».

Για το Εurobasket: «Είναι ένα τρελό τουρνουά. Και για τους παίκτες του ΝΒΑ δεν είναι εύκολο. Μπορεί να είσαι ο καλύτερος στον κόσμο, όμως είναι δύσκολο. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, το μπάσκετ είναι διαφορετικό από αυτό του ΝΒΑ και ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Η Πολωνία το έδειξε αυτό. Χρειάζεται να έχει και τύχη, γιατί είναι ένα παιχνίδι και αν χάσεις είσαι εκτός.

Η Euroleague είναι διαφορετική γιατί είναι μια σεζόν. Κατά τη διάρκειά της μπορείς να βελτιωθείς σαν ομάδα. Οι εθνικές ομάδες μπορεί να έχουν παίκτες όπως οι Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο, όμως βλέπει πως μερικές φορές δεν μπορεί να πάει καλά αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...