ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γιοβάνοβιτς – Ομάδα με πλάνο ο Παναθηναϊκός»

Ολα όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης για το φινάλε των μεταγραφών στον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια.

Νικολογιάννης: «Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γιοβάνοβιτς – Ομάδα με πλάνο ο Παναθηναϊκός»

Το αγωνιστικό προφίλ των Αλέξις Τρουιγιέ και Ένις Τσοκάι ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης και παράλληλα εξήγησε το σκεπτικό της απόκτησής τους από πλευράς Παναθηναϊκού.

«Η διαφορά του Τρουιγιέ με τον Τσοκάι είναι ότι είναι πολύ πιο λάιτ, τρεξίματα έχει τα ίδια, είναι οι δύο γρήγοροι παίκτες. Ο Γάλλος έχει πολύ καλό κράτημα της μπάλας, είναι στο επιθετικό κομμάτι περισσότερο καλός. Ο Αλβανός έχει πολύ καλά πόδια, σουτάρει, είναι και οι δύο παίκτες που σαφέστατα δεν γνωρίζει κανένας. Ο Γιοβάνοβιτς εδώ και εβδομάδες είχε καταλήξει ότι καλό για τον Παναθηναϊκό ήταν να φέρει έναν παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα σαν οκτώ αλλά αν χρειαστεί θα κάτσει και στον πάγκο. Δεν ήθελε να έρθει ένας παίκτης σαν τον Μπερνάρ που θα πρέπει να παίζει συνέχεια, γιατί υπολογίζει τον Βραζιλιάνο για βασικό. Εγώ πάντως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γιοβάνοβιτς. Θέλει να βάλει ένταση, πίεση και δύναμη», είπε μεταξύ άλλων

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως έγιναν επαφές και με άλλους παίκτες, ενώ οι συγκεκριμένοι ήταν στην λίστα των «πράσινων» και είχαν στο μυαλό τους να τους αποκτήσουν αν δεν προχωρούσε του Κρίστενσεν, όπως κι έγινε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης σχολίασε ότι, σε σχέση με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με αρχή, μέση και τέλος και κυρίως με πλάνο, παρότι αμφότεροι άργησαν να κάνουν μεταγραφές.

Ακούστε το ηχητικό:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.