ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Όλοι στην «καυτή» Λεωφόρο – Δίπλα στην ομάδα για το 5Χ5!

Η Λεωφόρος πρέπει να είναι "καμίνι" και αυτή την αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όλοι στην «καυτή» Λεωφόρο - Δίπλα στην ομάδα για το 5Χ5!

Η Λεωφόρος πρέπει να είναι “καμίνι” και αυτή την αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι “πράσινοι” φιλοξενούν το Σάββατο (21:30) την ομάδα της Ηπείρου και θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα κάνοντας το 5Χ5 και παραμένοντας στην κορυφή. Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός στόχος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του.

Στο πλαίσιο αυτό, η παρουσία του κόσμου θα αποτελέσει ξανά μια εξτρά και πολύτιμη βοήθεια για τους ποδοσφαιριστές. Η Λεωφόρος θα πρέπει να είναι “καμίνι” και σε αυτό το ματς.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και δημιουργεί κάθε εβδομάδα φανταστική ατμόσφαιρα στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Αυτό πρέπει να συμβεί και στη συνέχεια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ολοι στη Λεωφόρο, όλοι δίπλα στον Παναθηναϊκό!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.