ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκριγκόνις: «Εύχομαι να συνεχίσω την παράδοση των Σάρας, Ματσιούλις και Σισκάκουσκας» (vid)

Ολα όσα δήλωσε ο Μάριους Γκριγκόνις on camerα κατά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Γκριγκόνις: «Εύχομαι να συνεχίσω την παράδοση των Σάρας, Ματσιούλις και Σισκάκουσκας» (vid)

«Νιώθω πολύ όμορφα! Είχα στο μυαλό μου ότι θα έρθω στην Αθήνα εδώ και περίπου δύο μήνες και είμαι ενθουσιασμένος», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφος στην κάμερα του paobc.gr και συνέχισε αναφερόμενος στους Λιθουανούς που έχουν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό:

«Εύχομαι να συνεχίσω την παράδοση! Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών γιατί εκείνοι οι παίκτες ήταν πολύ καλοί, ιδιαίτερα ο Σαρας, ο Σισκάουσκας ο Ματσιούλις… Για τον Γιαφτόκας δεν ήταν το ίδιο, αλλά ήταν όλοι καλοί παίκτες».

Όσο για τους στόχους που θέλει να εκπληρώσει με τον Παναθηναϊκό, σημείωσε: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για στόχους, πάντα προτιμώ να υπόσχομαι λιγότερα και να φέρνω καλύτερα αποτελέσματα! Μπορώ να εγγυηθώ πως θα παλεύουμε και ότι θα προσπαθούμε για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.638 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Ξέρω ότι οι φίλαθλοι της ομάδας είναι παθιασμένοι και έχουν μεγάλη ενέργεια, προσωπικά θέλω να το φέρουμε αυτό και στο παρκέ. Ας το κάνουμε όλοι μαζί!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.