ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην έδρα του με ΠΑΣ Γιάννινα για το 5/5 στο πρωτάθλημα – Οι αποδόσεις της Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Super League και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, επιζητά ακόμα ένα «τρίποντο». Οι ελκυστικές αποδόσεις της Stoiximan.

Στην έδρα του με ΠΑΣ Γιάννινα για το 5/5 στο πρωτάθλημα - Οι αποδόσεις της Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός ως τώρα στα ματς της Super League, έχουμε δει πως «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Έτσι, την απόδοση για «άσο» από το πρώτο μέρος, τη συναντούμε στο 1.33.

Οι «πράσινοι» στις αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα της Super League, δεν έχουν σκοράρει παραπάνω από δύο τέρματα, αλλά η εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα, προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να έρθει το over 2,5, το οποίο η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία το προσφέρει στο 2.02.

Παράλληλα, τον «άσο» ημίχρονο/τελικό τον βρίσκουμε στο 1.91, ενώ και στα ειδικά στοιχήματα των παικτών, για να σκοράρει ο Σπόραρ η απόδοση είναι στο 2.37, με τον Αϊτόρ να είναι στο 3.10 και τον Παλάσιος που το προσπαθεί στις εντός έδρας αναμετρήσεις αλλά μέχρι τώρα δεν το έχει καταφέρει, η απόδοση είναι στο 2.62.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.