ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χίλιες προεγγραφές στο PAO TV

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του νέου καναλιού του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Χίλιες προεγγραφές στο PAO TV

Αισιόδοξα είναι τα πρώτα μηνύματα από τις εγγραφές στο κανάλι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μέσα από το οποίο θα μπορεί να παρακολουθήσουν οι φίλοι του ΑΟ τα παιχνίδια της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγγραφή σε πρώτη φάση είναι δωρεάν για να μπορέσουν όλοι να δουν τα φιλικά παιχνίδια και να εξοικειωθούν με το σύστημα εγγραφής-παρακολούθησης και στα επίσημα παιχνίδια θα γίνει με πληρωμή μέσω των διαφόρων πακέτων που θα υπάρχουν. Το τριφύλλι  υποδέχεται στη 2η μέρα του τουρνουά μπάσκετ γυναικών, τον Πρωτέα Βούλας στις 16:30, με την Ελένη Καπογιάννη να έχει την ευκαιρία να τεστάρει εκ νέου την ομάδα της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...