ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συνελήφθη ένας εκ των δραστών της επίθεσης στον Νοτιοκορεάτη έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης»

Η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός 19χρονου ημεδαπού, για την επίθεση στον Νοτιοκορεάτη Youtuber.

Συνελήφθη ένας εκ των δραστών της επίθεσης στον Νοτιοκορεάτη έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης»

Η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός από τους δράστες της επίθεσης στον Νοτιοκορεάτη Youtuber, έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης», πριν την έναρξη του ματς του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ.

Πρόκειται για έναν 19χρονο που επιτέθηκε, τραυμάτισε και στη συνέχεια λήστεψε τον Νοτιοκορεάτη Youtuber, ο οποίος έκανε μετάδοση μέσω live streaming έξω από το φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (16-9-2022) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ένας εκ των δραστών, που προέβησαν απογευματινές ώρες της 15-9-2022, σε ληστρική επίθεση σε βάρος 38χρονου αλλοδαπού, εξωτερικά του γηπέδου “Γ. Καραϊσκάκης” πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 19χρονο ημεδαπό, ο οποίος από κοινού με άλλους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά 38χρονο αλλοδαπό και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των λοιπών εμπλεκομένων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.