ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βραβεύτηκε από τον Παναθηναϊκό η Καλέντζου (Pics)

Η άλλοτε σπουδαία Ελληνίδα γκαρντ, βραβεύτηκε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για την προσφορά της στο σύλλογο.

Βραβεύτηκε από τον Παναθηναϊκό η Καλέντζου (Pics)

Οι «πράσινοι» δια χειρός του Προέδρου τους, Τάκη Μαλακατέ βράβευσαν την Τούλα Καλέντζου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» για την προσφορά της στο «τριφύλλι» και φυσικά στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.

Η άλλοτε γκαρντ των «πρασίνων» με ένα πλατύ χαμόγελο παρέλαβε το βραβείο της, ενώ χαιρέτησε όλους τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», από τη διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα.

Λίγο αργότερα σε δηλώσεις σημείωσε πως αισθάνεται οικεία όταν βρίσκεται στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο οποίο πήρε τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο τίτλο στην καριέρα της, ενώ χαρακτήρισε το νταμπλ του 2000 με τον Παναθηναϊκό ως την κορυφαία στιγμή στην καριέρα της, καθότι στη συνέχεια έμαθε πως ήταν έγκυος.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...