ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Χαρούμενος για το πέντε στα πέντε, αλλά κρατάμε χαμηλά την μπάλα»

Όλα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γιοβάνοβιτς: «Χαρούμενος για το πέντε στα πέντε, αλλά κρατάμε χαμηλά την μπάλα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου: 

Για το 5 στα 5: «Σίγουρα είναι νωρίς να μιλήσουμε για πρωταθλητισμό. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις πέντε σερί ματς. Είχαμε 4 παιχνίδια στην έδρα μας.Είναι νωρίς να βγάλουμε τέτοια συμπεράσματα. Παίζουμε καλά τώρα, αλλά μένει να δούμε πως θα αντιδράσουμε σε δύσκολες στιγμές. Αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι ότι κάναμε πέντε νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος, πράγμα που δημιουργεί καλή ψυχολογία στην ομάδα. Είμαστε απόλυτα προσγειωμένοι στο κομμάτι του πρωταθλητισμού».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα: «Το πλεονέκτημα που έχουμε είναι ότι η ομάδα η φετινή είναι συνέχεια της περσινής και αυτό μας βοηθάει. Οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίστηκαν σε αυτά τα ματς ήταν κυρίως από πέρυσι. Είχαμε τραυματισμούς και περιμένουμε πράγματα από τους παίκτες που ήρθαν πρόσφατα, όπως ο Βέρμπιτς και ο Μπερνάρ. Υπάρχει ένα γκρουπ παικτών που δεν τους έχουμε δει ακόμα στην πραγματική τους κατάσταση στο γήπεδο. Θέλουμε να ενσωματωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να έχουμε περισσότερες επιλογές».

Για το 5 στα 5 ενόψει ΠΑΟΚ: «Είναι φυσιολογικό όταν μια ομάδα ξεκινάει με 5 στα 5  να έχει καλή ψυχολογία. Όσον αφορά την δουλειά, γίνεται πιο εύκολη όταν υπάρχουν θετικά αποτελέσματα. Θέλω να με πιστέψετε ότι η προετοιμασία που κάναμε για τα προηγούμενα ματς θα είναι η ίδια που θα κάνουμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες όπως και τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι λόγω των Εθνικών θα χάσουμε αρκετούς παίκτες. Ευχόμαστε να γυρίσουν υγιείς».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.824 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Και οι δύο παίκτες παίζουν στη μεσαία γραμμή με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Υπέγραψαν πολυετή συμβόλαια και πιστεύουμε ότι θα εξελιχθούν. Θέλουμε να εξελίξουμε κάποιους παίκτες. Και οι δύο ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας. Θα ήθελα ο Τσοκάι να δουλέψει μαζί μας αυτές τις δύο εβδομάδες, αλλά έχει την Εθνική. Ο Αλέξις θα ενσωματωθεί νωρίτερα γιατί θα προπονηθεί πιο πολύ μαζί μας».

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι από την πορεία του: «Είμαι ευχαριστημένος. Και το καταλαβαίνω από την διάθεση και το κίνητρο να κάνω κάτι. Εχω ανταπόκριση από την ίδια την ομάδα. Αυτό δεν αφορά μόνο τους στόχους, αλλά και την καθημερινότητα. Αν σκέφτεται ότι φαίνεται πως το γήπεδο είναι μικρό για να χωρέσει τους φίλους της που θέλουν να έρθουν. Η διαφορά σε σχέση με τα πρώτα ματς πέρυσι είναι η μεγάλη παρουσία του κόσμου. Από την μία μας ικανοποιεί αυτό, αλλά από την άλλη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη η υποχρέωση».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Σούλη: «Θα ήθελα να ευχηθώ στον Σούλη. Εύχομαι να είναι καλά και να γυρίσει σύντομα στην ομάδα του. Και ο Σπόραρ δεν αισθάνεται καλά και ελπίζω να είναι οκ για να ταξιδέψει με την εθνική του ομάδα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.