ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ: «Να κερδίσουμε και στη Θεσσαλονίκη»

Όλα όσα είπε ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του ΠΑΣ, Αϊτόρ.

Αϊτόρ: «Να κερδίσουμε και στη Θεσσαλονίκη»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αϊτόρ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Βοήθησα την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς και πήραμε νίκη πριν τη διακοπή για τις εθνικές. 

Το μηδέν στην άμυνα είναι αποτέλεσμα της θυσίας που κάνουμε και του τρεξίματος που ρίχνουμε. Είναι πολύ σημαντική νίκη και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και στη Θεσσαλονίκη.

Κάνω τη δουλειά μου όπως πάντα. Μέσα στην εβδομάδα μιλάγαμε με τον προπονητή και μου έλεγε να εκτελώ τα φάουλ όπως έκανα μικρός και τα κατάφερα. Ιδρώσαμε και δοξάσαμε σήμερα τη φανέλα και είμαι χαρούμενος».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.