ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάρλια: «Στην διακοπή θα δουλέψουμε για να επιστρέψουμε ακόμη καλύτεροι»

Οι δηλώσεις του Ζβόνιμιρ Σάρλια στην κάμερα της Cosmote TV.

Σάρλια: «Στην διακοπή θα δουλέψουμε για να επιστρέψουμε ακόμη καλύτεροι»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για το 5Χ5 στο πρωτάθλημα: «Ο στόχος μας είναι να παίζουμε κατά αυτόν τον τρόπο. Έχουμε την διακοπή για τις εθνικές ομάδες και θα μας δώσει την δυνατότητα να ξεκουραστούμε λίγο και να δουλέψουμε πιο σκληρά για να επιστρέψουμε το ίδιο και ακόμη καλύτεροι».

Για την συνεργασία του με τον Πούγγουρα: «Πράγματι ο Πούγγουρας και εγώ δείχνουμε ότι είμαστε ένα καλό δίδυμο, γνωριζόμαστε ολοένα και καλύτερα, μπορούμε και επικοινωνούμε και πιστεύω ότι αυτή η προσπάθειά μας, θα μας ανταμείψει και θα βρισκόμαστε στην ενδεκάδα».

Για τα ανεβάσματά του και το γκολ που ψάχνει: «Αυτό είναι ένα μέρος από αυτά που πρέπει να βελτιώσω. Δεν είμαι ακόμη επικίνδυνος στις στημένες φάσεις, κοιτάω να είμαι κοντά στο γκολ και πιστεύω ότι δεν είναι μακριά η επίτευξη ενός γκολ».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.838 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.