ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσοκάι: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου αποκτήματος του τριφυλλιού, Ένις Τσοκάι.

Τσοκάι: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ένις Τσοκάι: 

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Νομίζω ότι σήμερα ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό και άξιζε τη νίκη»

Για το πως νιώθει για την μεταγραφή του: «Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου. Ο Παναθηναϊκός με είδε και με επέλεξε. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τιμήσω την πράσινη φανέλα με πολλές νίκες».

Για τη θέση που παίζουν: «Παίζω ως κεντρικός μέσος, αλλά πιστεύω ότι η καλύτερη θέση για μένα είναι ως ανασταλτικός μέσος. Τρέχω αρκετά με την μπάλα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.