ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ένας Αϊτόρ πραγματικά ασταμάτητος (vids)

Ο Αϊτόρ με πέντε γκολ και δυο ασίστ έχει κάνει τον Παναθηναϊκό οδηγό της κούρσας του πρωταθλήματος και δείχνει ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Ένας Αϊτόρ πραγματικά ασταμάτητος (vids)

Η αναγέννηση του Αϊτορ Κανταλαπιέδρα έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Την περσινή σεζόν ήταν από τους κορυφαίους του τριφυλλιού. Μάλιστα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το γκολ στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ και ήταν ο πρώτος σκόρερ στην διαδικασία των πλέι οφ. Άλλωστε ολοκλήρωσε τη σεζόν με 9 γκολ ενώ μοίρασε 10 ασίστ.

Την φετινή σεζόν μετράει ήδη πέντε γκολ και δύο ασίστ έχοντας συμβάλει τα μέγιστα, ώστε το τριφύλλι να κάνει το 5 στα 5.  Με λίγα λόγια είναι ο MVP του Παναθηναϊκού την τρέχουσα σεζόν .Ο Αϊτόρ είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να επιτεθεί κατά μέτωπο και να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Είναι πολύ γρήγορος και με την ταχύτητα του, τα ρήγματα που δημιουργούνται είναι αρκετά.

Πάμε να δούμε τι έχει κάνει φέτος:

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 1-0

Ο Αϊτόρ στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Σπόραρ. Πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος, δεν αστόχησε και ουσιαστικά χάρισε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτή ήταν και η πρώτη παράσταση του Αϊτόρ.

ΟΦΗ- Παναθηναϊκός 0-2

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από την έδρα του ΟΦΗ μετά από αρκετά χρόνια, γεγονός που οφείλεται και στον Αϊτόρ. Ο Ισπανός εξτρέμ του τριφυλλιού έκανε μια υπέροχη ασίστ, από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, το όποιο πέτυχε ο Σπόραρ. Γενικότερα αποτελούσε ένα  διαρκή κίνδυνο για την εστία του ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0

Με τον Λεβαδειακό ο Αϊτόρ αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε θέση «10». Παρότι λοιπόν άλλαξε θέση ήταν και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Το μοναδικό γκολ του Παναθηναϊκού, προήλθε από τα πόδια του, μιας και εκτέλεσε το φάουλ, από το οποίο ο Βέρμπιτς πέτυχε το τέρμα που έκρινε το ματς.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1

Ειδικά στα ντέρμπι είναι από τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ το απέδειξε. Στο 41ο λεπτό άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα ενώ λίγα λεπτά αργότερα από δίκη του τρομερή πάσα, κέρδισε το πέναλτι ο Γκάνεα, από το οποίο ο Σποραρ έκανε το 2-1. Θα μπορούσε να σκοράρει ένα γκολ ακόμα, καθώς είχε και δοκάρι.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

Στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Πέραν του ότι έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, πέτυχε και χατ τρικ. Δυο απευθείας εκτελέσεις φάουλ και ένα γκολ από δίκη του προσωπική προσπάθεια. Ήταν το πρώτο το χατ τρικ με τα πράσινα και γι’ άλλη μια εβδομάδα έδειξε ότι είναι σε τρομερή φόρμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.