ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Γαλλικό προβάδισμα στο Βερολίνο

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Γαλλικό προβάδισμα στο Βερολίνο

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ντέρμπι το κουπόνι της Κυριακής, με δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα και τελικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το σπουδαίο παιχνίδι Ισπανία – Γαλλία, μια πρόταση που μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά μπάσκετ. Πάμε να την αναλύσουμε. 

Η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Eurobasket έφτασε, με την Ισπανία να αντιμετωπίζει τη Γαλλία στις 21:30 στο Βερολίνο. Τη φανέλα, την ποιότητά της και την άρνησή της να ηττηθεί έδειξε την Παρασκευή η Ισπανία, που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά από τη Γερμανία (71-61, στα μέσα της τρίτης περιόδου), με εξαιρετική άμυνα και με πολύ καλές συνεργασίες στην επίθεση, έκανε την ανατροπή, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, με 96-91. Θα κατακτήσει έτσι μετάλλιο για 7ο συνεχόμενο Ευρωμπάσκετ (τελευταία φορά που το είχε χάσει ήταν το 2005, όταν και ηττήθηκε στον ημιτελικό από τη Γερμανία (74-73) και στον μικρό τελικό από τη Γαλλία (98-68). 

Από την πλευρά της η Γαλλία πραγματοποίησε την καλύτερη και πειστικότερη εμφάνισή της στο τουρνουά κόντρα στην Πολωνία στα ημιτελικά, της οποίας επικράτησε με 95-54. Το συγκρότημα του Βενσάν Κολέ ήταν εξαιρετικό και στις δύο άκρες του παρκέ, επέβαλε απολύτως τον ρυθμό του και δεν επέτρεψε στους μαχητικούς Πολωνούς να απειλήσουν. Η Γαλλία διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο από την Ισπανία, είναι πιο έμπειρη και είναι δικαίως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Θα κρατήσουμε την επικράτηση των Γάλλων με διαφορά μεγαλύτερη των δύο πόντων. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση καθώς και τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας στο Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.