ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ρούμπεν – ανάλυση: Σχεδόν αψεγάδιαστο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο Ρούμπεν Πέρεθ επέστρεψε στις καλές και... συνηθισμένες εμφανίσεις με ένα ματς που άγγιξε την τελειότητα.

Ρούμπεν - ανάλυση: Σχεδόν αψεγάδιαστο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο Ρούμπεν Πέρεθ επέστρεψε στις καλές και… συνηθισμένες εμφανίσεις με ένα ματς που άγγιξε την τελειότητα.

Ο Ισπανός χαφ, μετά την όχι και τόσο καλή απόδοση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, επανήλθε στα… συνηθισμένα του. Μπορεί να μη φάνηκε τόσο η εξαιρετική του παρουσία, αφού έκανε τα πάντα, σχεδόν “αθόρυβα”. Οι αριθμοί του, άλλωστε, δείχνουν ότι το ματς που έκανε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν σχεδόν άριστο!

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο “εγκέφαλος” της μεσαίας γραμμής του “τριφυλλιού” είχε συνολικά 139 ενέργειες εκ των οποίων οι 120 ήταν επιτυχημένες. Μιλάμε, δηλαδή, για ποσοστό 86,7%, όταν ο μ.ο του είναι 69,7%!

Ηταν σχεδόν αλάνθαστος στις πάσες, έχοντας το εντυπωσιακό 115/118 (97%). Είχε 3/3 μακρινές μπαλιές κέρδισε το 42% των μονομαχιών που έδωσε (5/12), ενώ είχε συνολικά 8 ανακτήσεις, εκ των οποίων οι 3 στο μισό γήπεδο του αντιπάλου.

Με εξαίρεση τις κερδισμένες μονομαχίες που είναι ελαφρώς λιγότερες σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια, σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες, ο Ρούμπεν έχει ανεβασμένους αριθμούς συγκριτικά με τους μέσους όρους του. Ο Ισπανός χαφ έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως πρέπει, δίχως πολύ “θόρυβο”, μα με ουσία και έδειξε ξανά γιατί θεωρείται ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.