ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης και Ουόλτερς για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Σημαντικό για όλους μας» (vid)

Λευτέρης Μποχωρίδης και Νέιτ Ουόλτερς μίλησαν στην κάμερα του ΟPEN και αναφέρθηκαν στο επερχόμενο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή, πέρα του Παναθηναϊκού, των Εφές, Αρμάνι και Μακάμπι.

Μποχωρίδης και Ουόλτερς για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Σημαντικό για όλους μας» (vid)

«Είναι σημαντικό και για τον σύλλογο και για όλους εμάς που θα βρεθούμε στο παρκέ. Θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Έχει δώσει τόσα πολλά στον Παναθηναϊκό και γενικότερα στο μπάσκετ πανευρωπαϊκά.

Συμμετέχουν ομάδες που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλό. Είναι μία ευκαιρία για μας να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Θα θέλαμε να έρθει ο κόσμος μας να γεμίσει το γήπεδο και να τιμήσουμε όλοι μαζί τη μνήμη αυτού του ανθρώπου«, τόνισε ο Μποχωρίδης.

Ενώ από την πλευρά του ο Ουόλτερς ανέφερε: «Έχω παίξει σε αυτό το τουρνουά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το είχα διασκεδάσει πολύ. Είναι μία ωραία διοργάνωση, με μεγάλο ανταγωνισμό πριν την έναρξη της Ευρωλίγκας. Είναι καλό για την προετοιμασία μας να παίζουμε στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας»

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 27.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.