ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νικητής του τουρνουά της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επικράτησε της Ελευθερίας Μοσχάτου με 72-43 και κατέκτησε το τουρνουά της Λεωφόρου μέσα στη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί του.

Νικητής του τουρνουά της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός

Το «τριφύλλι» έδειξε και σήμερα ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση για τη χρονική περίοδο και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα αναδείχθηκε νικητής του τουρνουά.

Στην πρώτη περίοδο ο ΠΑΟ κατάφερε να προηγηθεί με 15-7 αλλά πριν ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο ήρθε η απάντηση από τις φιλοξενούμενες για το 15-12.

Μέχρι τα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου ο Παναθηναϊκός ένιωθε την ανάσα του Μοσχάτου χωρίς όμως να χάνει το προβάδισμα στο σκορ. Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο μισό της περιόδου όταν οι «πράσινες» ανέβασαν την παραγωγικότητά τους και έχτισαν διψήφια διαφορά. Το ημίχρονο τελείωσε 35-23 υπέρ των γηπεδούχων.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με εξαιρετική ενέργεια επέστρεψαν στο παρκέ οι «πράσινες» που μέσα σε 5 λεπτά κατάφεραν να προηγηθούν με +30 (55-25) και να κρατήσουν την Ελευθερία Μοσχάτου χωρίς πόντο για 7,5 λεπτά. Η τρίτη περίοδος έληξε 58-29.

Στην τελευταία περίοδο που είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, η κόουτς Καπογιάννη έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές της, ενώ η διαφορά μόνο προς το τέλος μειώθηκε για το τελικό 72-43.

Τα δεκάλεπτα 15-12, 35-23, 58-29, 72-43

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη):Ριντ 7, Ζιάκα 3, Κωτούλα 6, Παυλοπούλου 10, Πότερ 8, Σωτηρίου 11, Μπουντούρη 7, Αλεξανδρή 2, Παλάσκα, Κάρτερ 9, Θεοδωρομανωλάκη 3 και Χαιριστανίδου 6.

Ελευθερία Μοσχάτου (Δεσποτάκης): Γκόλντγουέι 13, Στούπα 8, Καρακασίδου, Νάτσκου, Σταμάτη, Τσούκα, Γακουλάκη, Μυλωνάκη 5, Μπριούερ 17 και Ταμπάκου.

Νωρίτερα, οι Εσπερίδες επιβλήθηκαν του Πρωτέα Βούλας με 61-49 και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο τουρνουά του Παναθηναϊκού.

Εσπερίδες: Στολίγκα 10 (2), Βιρσότζε 8, Παπαιωάννου, Τοελίνα, Αρσενιάδου, Πρίφτη 6, Κορρέ, Μπενέκη 3 (1), Μαργέλου 4, Κασαπόγλου 7 (1), Χίγκινς 14 και Μπουζαπσίν 9.

Πρωτέας Βούλας (Σουλιώτης): Αλέξια, Σακελλαρίου 5 (1), Πατεράκη 8, Χατζηγιακουμή 3(1), Αναστασοπούλου Μ. 4, Τζανετάτου 6, Αναστασοπούλου Χ. 5(1), Μπουθ 14, Γκιλντέι 4 και Στεφανίδου.

Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με 6 βαθμούς, τη δεύτερη θέση κατέκτησαν οι Εσπερίδες με 5 βαθμούς, την τρίτη θέση κατέλαβε η Ελευθερία Μοσχάτου με 4 βαθμούς και τέταρτος τερμάτισε ο Πρωτέας Βούλας με 3 βαθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...