ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός και μόλις άλλες τέσσερις ομάδες το απόλυτο νικών!

O Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μόλις άλλες τέσσερις ομάδες στην Ευρώπη έχουν το απόλυτο νικών.

Ο Παναθηναϊκός και μόλις άλλες τέσσερις ομάδες το απόλυτο νικών!

Το τριφύλλι πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά από πέντε παιχνίδια ο Παναθηναϊκός μετράει ισάριθμες νίκες και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με διαφορά από τους αντιπάλους του.

Αυτό το επίτευγμα το πετυχαίνουν οι πράσινοι για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια. Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι αυτή την επίδοση τηνν έχουν πετύχει μόλις άλλες τέσσερις ομάδες ακόμα στην Ευρώπη.

Ο λόγος  για την Αντβέρπ, η οποία τρέχει ένα σερί  9/9 στο Βέλγιο, την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία με  το 6/6, την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία (6/6), αλλά και την Μπενφίκα (7/7)

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι  ομάδες που δεν έχουν χάσει ματς στα πρωταθλήματά τους στην  Ευρώπη:

  • Αντβέρπ (9/9)
  • Μπενφίκα (7/7)
  • Ρεάλ Μαδρίτης (6/6)
  • Φερεντσβάρος (6/6)
  • Παναθηναϊκός (5/5)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.