ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρουιγιέ: «Χαρά και τιμή που θα παίξω μπροστά σε αυτό το ένθερμο κοινό»! (Vid)

Την πρώτη του συνέντευξη με την «πράσινη» φανέλα έδωσε ο Αλέξις Τρουιγιέ, στο κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τρουιγιέ: «Χαρά και τιμή που θα παίξω μπροστά σε αυτό το ένθερμο κοινό»! (Vid)

Ο Γάλλος επιτελικός μέσος, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, παρουσιάστηκε μέσα από το PAOTV στον κόσμο της ομάδας και αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες που έχει με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε στο PAOTV:

Ποιες οι πρώτες σου σκέψεις όταν έμαθες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Ένιωσα μεγάλη χαρά. Πρόκειται για ένα μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, οπότε όταν έμαθα για την πρόταση του Παναθηναϊκού δε δίστασα καθόλου».

Μίλησε με κάποιους για να λάβεις πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό προτού υπογράψεις: «Γνωρίζω αρκετά στοιχεία για την ιστορία του Παναθηναϊκού και επίσης ότι έχουν παίξει και άλλοι Γάλλοι ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Μίλησε με τους ανθρώπους του συλλόγου και μου επιβεβαίωσαν την εικόνα που είχα για την ομάδα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα παίξεις για πρώτη φορά στην καριέρα σου εκτός Γαλλίας. Είσαι έτοιμος γι΄ αυτό: «Είμαι έτοιμος»!

Πως θα περιέγραφες αγωνιστικά τον εαυτό σου: «Είμαι ένας διαφορετικούς τύπου ποδοσφαιριστής. Παίρνω ρίσκα στο παιχνίδι μου. Μου αρέσει ν΄ αγωνίζομαι μπροστά, έχω καλή τεχνική, μου αρέσει να συμμετέχω στο παιχνίδι. Θεωρώ πως πάντα υπάρχει περιθώριο εξέλιξης και μέσα από τη δουλειά έρχεται αυτό».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Σας δίνω ραντεβού στο γήπεδο. Είδα πόσο ένθερμο κοινό έχει ο Παναθηναϊκός, κάτι που διαπίστωσα ο ίδιος το περασμένο Σάββατο. Είναι ιδιαίτερη τιμή να παίζει κάποιος μπροστά σε τέτοιο κοινό. Σας υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.