ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νέα διάκριση για Καββαδία

Πολύ καλή παρουσία είχε ο ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Σάββας Καββαδίας στο διεθνές Satelite που έγινε στη Στοκχόλμη και έφτασε στους 16 του θεσμού.

Νέα διάκριση για Καββαδία

Σε υψηλό επίπεδο κυμάνθηκε η απόδοση του ξιφομάχου του Παναθηναϊκού Σάββα Καββαδία στη Σουηδία που κατάφερε και πέτυχε αρκετές νίκες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον όμιλο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας 4 νίκες και δύο ήττες, απολογισμός που τον έφερε απευθείας στους 64 του θεσμού.

Εκεί νίκησε τον Γερμανό Νταβίντ Ντεργκάι με 15-8 και έτσι προκρίθηκε στην φάση των 32. Επόμενος αντίπαλος του ήταν ο Σουηδός Φορ Τόρσε τον οποίο νίκησε με 15-14 και πέρασε στους 16 του θεσμού. Επόμενος αντίπαλος του ήταν ο Σουηδός Ίσλας Φλίγκαρε από τον οποίο και λύγισε γνωρίζοντας την ήττα με 13-15.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.