ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με «πράσινη» υπογραφή

Ο πολίστας του Παναθηναϊκού Κώστας Κανδανολέων συμμετείχε με την Εθνική Νέων πόλο στη νίκη επί της Γερμανίας με 13-4 για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Με «πράσινη» υπογραφή

Ο Κανδανολέων πέτυχε δύο τέρματα και βοήθησε ενεργά στη νίκη επί της Γερμανίας και τα Οκτάλεπτα: 5-1, 2-1, 3-2, 3-0.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας θα παίξει στα χιαστί κόντρα στον 3ο του Α’ Ομίλου, που πιθανότατα θα είναι η Μάλτα, αύριο Τετάρτη (21/9) στις 17:00 (ώρα Ελλάδας), διεκδικώντας μια θέση στην 8άδα και τους προημιτελικούς όπου, αν περάσει, θα αντιμετωπίσει την 1η του Β’ Ομίλου (Κροατία).

Στο ματς με τη Γερμανία, η ομάδα του Μαχαίρα κυριάρχησε απόλυτα σε όλους τους τομείς από την αρχή μέχρι το φινάλε και πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο, που το αύξανε μέχρι τη λήξη. Αυτή τη φορά, μάλιστα, είχε και πλουραλισμό στο σκοράρισμα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς, Λυκούδης, Γεωργαράς 2, Αλμύρας 2, Καστρινάκης 1, Γκίλλας 3, Σπάχιτς, Μυρίλος 1, Πούρος 2, Μπιτσάκος Χρ., Κανδανολέων 2, Ηλιόπουλος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σπίτανκ, Γκρόσε, Πόρτιτς 1, Χόφμαν 1, Μαντσίνι, Κοβάτσι, Ρότερμουντ, Σέκουλιτς 2, Τζαέσκε, Ντικ, Τάουμπερτ, Ρεν, Ντορενχάους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...