ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Άλλος παίκτης ο Μπερνάρ μετά την διακοπή

Ο Μπερνάρ αναμένεται να ανεβάσει στροφές στην διακοπή του πρωταθλήματος , προκειμένου στην επανέναρξή του να εμφανίσει ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο.

Παναθηναϊκός: Άλλος παίκτης ο Μπερνάρ μετά την διακοπή

Ο Παναθηναϊκός ενίσχυσε την μεσοεπιθετική του γραμμή με την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μπερνάρ. Ενός παίκτη που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και όλοι ξέρουν την ποιότητα του.

Ο Βραζιλιάνος όταν ήρθε στο τριφύλλι αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στον ώμο που τον πήγε λίγο πίσω και πλέον ανεβάζει στροφές προκειμένου να είναι όσο πιο σύντομα γίνεται 100% έτοιμος.

Στο ματς με τον ΠΑΣ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και είχε ορισμένες πολύ καλές στιγμές. Έδειξε ξεκάθαρα ότι «εχει» το κάθετο παιχνίδι αλλά και την διάθεση να βοηθήσει και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα βέβαια δεν είναι στο 100% καθώς του λείπει ο ρυθμός. Η διακοπή του πρωταθλήματος δεδομένα θα τον βοηθήσει και ο Βραζιλιάνος αναμένεται να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην επανέναρξή του.

Αλλωστε αυτό είναι κάτι που το είπε και που περιμένει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος φυσικά πιστεύει πως ο Μπερνάρ μετά την διακοπή θα αποτελέσει σημείο αναφοράς του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι έχουν ανάγκη το κάθετο παιχνίδι του και το… απρόβλεπτο που λέμε. Γι’ αυτό τον λόγο αποκτήθηκε το καλοκαίρι και από τις πρώτες επαφές του με την μπάλα καταλαβαίνει κανείς ότι το… έχει. Από εδώ και πέρα μόνο καλύτερος θα γίνεται, καθώς φαίνεται ακόμα και στα μάτια του η… δίψα που εχει για να διακριθεί και να πανηγυρίσει αρκετά πράγματα με τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.