ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο Πούτιν κήρυξε μερική επιστράτευση στη Ρωσία – «Δεν μπλοφάρω με τα πυρηνικά»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε μερική επιστράτευση, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

Ο Πούτιν κήρυξε μερική επιστράτευση στη Ρωσία - «Δεν μπλοφάρω με τα πυρηνικά»

«Η Δύση εκβιάζει τη Ρωσία, αλλά η Ρωσία έχει πολλά όπλα με τα οποία μπορεί να απαντήσει. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους πόρους που έχουμε στη διάθεσή μας για να υπερασπιστούμε τον λαό μας», είπε μεταξύ άλλων. «Έχω εμπιστοσύνη στην υποστήριξή σας», πρόσθεσε.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι είναι απαραίτητο να ληφθεί μια επείγουσα απόφαση για την προστασία του λαού μας στα «απελευθερωμένα εδάφη». «Γι’ αυτό ζήτησα από το υπουργείο Άμυνας να συμφωνήσει σε «μερική επιστράτευση»».

Το σχετικό διάταγμα έχει ήδη υπογραφεί και η μερική επιστράτευση ξεκινά σήμερα. Ο στρατός της Ρωσίας στρατός αντιμετωπίζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Δύσης σε μια γραμμή μετώπου άνω των 1.000 χιλιομέτρων στην Ουκρανία, τόνισε.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 511.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πούτιν είπε επίσης ότι η Ρωσία θα παράσχει την πλήρη υποστήριξή της στα δημοψηφίσματα που ανακοινώθηκαν για αυτό το Σαββατοκύριακο στο Λουγκάνσκ, το Ντόνετσκ, τη Χερσώνα και τη Ζαπορίζια για την ένταξη στη Ρωσική Ομοσπονδία. Κατηγόρησε τη Δύση ότι ξεκίνησε πόλεμο κατά της Ρωσίας στην Ουκρανία το 2014.

«Στην επιθετική αντιρωσική πολιτική της η Δύση έχει ξεπεράσει όλες τις γραμμές», είπε ο Ρώσος Πρόεδρος. Κατηγόρησε τη Δύση ότι σχεδιάζει να καταστρέψει τη Ρωσία και να χρησιμοποιήσει πυρηνικό εκβιασμό.

Ο Πούτιν είπε ότι θα χρησιμοποιήσει «όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας» και ότι όσοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικό εκβιασμό εναντίον της Ρωσίας θα δουν την κατάσταση να αντιστρέφεται. «Δεν μπλοφάρω» διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.