ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έγινε η παρουσίαση του ιδρύματος «Π. Γιαννακόπουλος» – Ανακαινίζει τρία νοσοκομεία

Τη λειτουργία του ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στην εκδήλωση που έλαβε χώρα την Τρίτη (20/9) στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία πολλών ανθρώπων από την πολιτική σκηνή της χώρας και όχι μόνο.

Έγινε η παρουσίαση του ιδρύματος «Π. Γιαννακόπουλος» - Ανακαινίζει τρία νοσοκομεία

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ιδρύματος, αναλύθηκαν και οι πρώτες κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα και αυτές αφορούν στην ανακαίνιση τριών νοσοκομείων και ενός γηπέδου, ενώ ανακοινώθηκε και το κομμάτι των υποτροφιών που θα δωθούν.

Το ίδρυμα δημιουργήθηκε προς τιμήν του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου και θα συμβάλλει στην υποστήριξη του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας, του πολιτισμού, αλλά και της  περιβαλλοντικής συνείδησης.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε και τη σχετική ανάρτηση στα social media, γράφοντας το εξής μήνυμα: «ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ιερή υποχρέωσή μας να κρατάμε ζωντανή την επιθυμία του Παύλου να βοηθάμε όπου υπάρχει ανάγκη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 6.279 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος εκτός από τις ετήσιες υποτροφίες στις σχολές ιατρικής, φαρμακευτικής και αθλητισμού, το ίδρυμα θα αναλάβει την ανακαίνιση στο Τζάνειο, στο νοσοκομείο Πρέβεζας, στο νοσοκομείο Μυτιλήνης “Βοστάνειο” αλλά και του γηπέδου μπάσκετ στην Αστυπάλαια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν να στηθεί το Ίδρυμα αλλά και σε όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην παρουσίαση του Ιδρύματος, εχθές».

View this post on Instagram

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.