ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έγινε η παρουσίαση του ιδρύματος «Π. Γιαννακόπουλος» – Ανακαινίζει τρία νοσοκομεία

Τη λειτουργία του ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στην εκδήλωση που έλαβε χώρα την Τρίτη (20/9) στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία πολλών ανθρώπων από την πολιτική σκηνή της χώρας και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ιδρύματος, αναλύθηκαν και οι πρώτες κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα και αυτές αφορούν στην ανακαίνιση τριών νοσοκομείων και ενός γηπέδου, ενώ ανακοινώθηκε και το κομμάτι των υποτροφιών που θα δωθούν.

Θέμα: Τι κάνει ο Ράντονιτς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Θέμα: Τι κάνει ο Ράντονιτς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης 1.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ίδρυμα δημιουργήθηκε προς τιμήν του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου και θα συμβάλλει στην υποστήριξη του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας, του πολιτισμού, αλλά και της  περιβαλλοντικής συνείδησης.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε και τη σχετική ανάρτηση στα social media, γράφοντας το εξής μήνυμα: «ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ιερή υποχρέωσή μας να κρατάμε ζωντανή την επιθυμία του Παύλου να βοηθάμε όπου υπάρχει ανάγκη.

Φέτος εκτός από τις ετήσιες υποτροφίες στις σχολές ιατρικής, φαρμακευτικής και αθλητισμού, το ίδρυμα θα αναλάβει την ανακαίνιση στο Τζάνειο, στο νοσοκομείο Πρέβεζας, στο νοσοκομείο Μυτιλήνης “Βοστάνειο” αλλά και του γηπέδου μπάσκετ στην Αστυπάλαια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν να στηθεί το Ίδρυμα αλλά και σε όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην παρουσίαση του Ιδρύματος, εχθές».

View this post on Instagram

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000)

Στροφή σε Ρεάλ για Παναθηναϊκό – Δύσκολα ο Ουόλτερς
Στροφή σε Ρεάλ για Παναθηναϊκό – Δύσκολα ο Ουόλτερς 1.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close