ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στην ΕΡΤ το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»

Στο κανάλι της ΕΡΤ θα μεταδοθούν οι φιλικές αναμετρήσεις του τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24/09.

Παναθηναϊκός: Στην ΕΡΤ το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»

Το διήμερο 23-24/09, ο Παναθηναϊκός διοργανώνει το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος», με την παρουσία των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές.

Όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις τηλεοπτικά, καθώς η ΕΡΤ3 ανέλαβε τις μεταδόσεις.

Συγκεκριμένα το τρίτο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης, θα μεταδώσει αρχικά την Παρασκευή (23/9) το Μακάμπι – Αρμάνι με ώρα έναρξης στις 18:00, ενώ αργότερα στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί το Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Σάββατο 24/9, στις 18:00 θα λάβει χώρα ο μικρός τελικός του τουρνουά, ενώ στις 21:00 ο μεγάλος τελικός όπου και θα κλείσει το αγωνιστικό διήμερο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.