ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρασινίζει ο Πονίτκα! (Vid)

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal του Ματέους Πονίτκα και ο Πολωνός να είναι φορά την «πράσινη» φανέλα τη νέα σεζόν.

Πρασινίζει ο Πονίτκα! (Vid)

Ο Παναθηναϊκός και η πλευρά του Πολωνού γκαρντ/φόργουορντ έχουν έρθει σε συμφωνία, υπογραφές ακόμα δεν έχουν πέσει και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσει και η Ρέτζιο Εμίλια.

Ο Πονίτκα έχει ενημερώσει τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» και οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες.

Ο 29χρονος ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Εθνική Πολωνίας πριν από λίγες ημέρες, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε σπουδαίο τουρνουά στο Ευρωμπάσκετ με πάρα πολύ καλά νούμερα 13,4 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 5,7 ασίστ, 1, 6 κλεψίματα, κάτι που φάνηκε κιόλας, καθώς η 4η θέση καταλήφθηκε από τους Πολωνούς.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 49.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» δεν έμειναν ασυγκίνητοι από την άκρως θετική παρουσία του και κινήθηκαν άμεσα για την απόκτησή του, καθώς επιθυμούσαν την ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού στις θέσεις «2» και «3».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.