ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νέος Silver Sponsor για τον Παναθηναϊκό! (Pic)

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Νέος Silver Sponsor για τον Παναθηναϊκό! (Pic)

Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος καλωσορίζει το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα σε συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, Batteries.gr ως Silver Sponsor του Παναθηναϊκού για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία Batteries.gr, για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Με μεγάλη χαρά ο Σύλλογος καλωσορίζει το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα σε συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, Batteries.gr ως Silver Sponsor του Παναθηναϊκού για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Batteries.gr, είναι το #1 ηλεκτρονικό κατάστημα σε συστήματα αποθήκευσης ενέργειας!

Στόχος μας είναι η διάθεση ενεργειακών προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας ως βασική αρχή την ειδίκευση στο χώρο της μπαταρίας και την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών με απολυτή γνώση, σοβαρότητα και επαγγελματισμό σε όλους τους πελάτες μας, εταιρικούς και οικιακούς καταναλωτές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας μας αναπτύσσουμε συνέχεια εξειδικευμένο know-how στο χώρο της ενέργειας καθώς και πλατιά γνώση της αγοράς και των αναγκών που την χαρακτηρίζουν. Η γνώση αυτή ορίζεται  από την εμπειρία και την υπεύθυνη παρουσία μας στο χώρο ενώ παράλληλα μας δίνει την πρώτη θέση τεχνογνωσίας στο σύνολο των δραστηριοτήτων μας.

Το Batteries τηρώντας την υπόσχεση αξιοπιστίας προς τον πελάτη εμπλουτίζει συνεχώς την προϊοντική γκάμα και τις υπηρεσίες ώστε έκτος από ποιοτικά προϊόντα να παρέχουμε λύσεις υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας. Έτσι ανταποκρινόμαστε με προϊόντα και υπηρεσίες σε κάθε είδους απαίτηση, με γνώμονα πάντα την απολυτή ικανοποίηση του πελάτη από τον απλό οικιακό καταναλωτή ως τον πιο μεγάλο οργανισμό με τις πιο πολύπλοκες απαιτήσεις. Εκτός από τα εγγυημένα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας θα βρείτε υπεύθυνη και φιλική εξυπηρέτηση από ειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να παρέχει τη λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Στο Batteries είμαστε… «μπαταριάδες» από κούνια, και γνωρίζουμε την αγορά μπαταρίας καλύτερα από τον καθένα! Η γνώση είναι ο ένας βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας μας, ο άλλος είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Κατ΄ επέκταση δεν μένουμε ποτέ στάσιμοι… Ανανεωνόμαστε συνεχώς, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, με νέα προϊόντα και νέες κατηγορίες, ώστε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες σας!

Στο batteries.gr θα βρείτε προϊόντα μπαταρίας κάθε τύπου όπως για laptop, smartrhones, Tablets, action cams, smartwatch, ρομποτικές σκούπες κτλ. Όπως επίσης προϊόντα ενεργειακής αυτονομίας, σταθμούς αποθήκευσης ενέργειας, ηλιακά Panel, φακούς, τροφοδοτικά, μπαταρίες μιας χρήσης και επαναφορτιζόμενες και πολλά ακόμα προϊόντα.

Κεντρική Διάθεση: Λεωφόρος Λαυρίου 154, 19002, Παιανία, τηλ: 2106647000, email: [email protected]».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.