ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στους «8» η Εθνική με «πράσινη» συμμετοχή

Την πρόκριση στους «8» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, στην Ποτγκόριτσα, πανηγύρισε η Εθνική ομάδα που επικράτησε της Μάλτας με 8-3.

Στους «8» η Εθνική με «πράσινη» συμμετοχή

Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική, αλλά στο δεύτερο βρήκε λύσεις και νίκησε με 8-3 τη Μάλτα στον χιαστί αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, στην Ποτγκόριτσα, το απόγευμα της Τετάρτης (21/9).

Από πλευράς Παναθηναϊκού αγωνίστηκε ο Τόττης με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να παίρνει την πρόκριση στην 8άδα της διοργάνωσης και να αντιμετωπίζει στον προημιτελικό την Κροατία, αύριο Πέμπτη (22/9), στις 17:00 (ώρα Ελλάδας), διεκδικώντας μια θέση στην 4άδα και τα μετάλλια.

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΛΤΑ 8-3

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οκτάλεπτα: 3-2, 0-0, 3-1, 2-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς 1, Τόττης, Μπιτσάκος Ανδ., Αλμύρας, Καστρινάκης 1, Γκίλλας 2,  Σπάχιτς 1, Μυρίλος, Πούρος 3, Μπιτσάκος Χρ., Γεωργαράς, Ηλιόπουλος.

ΜΑΛΤΑ: Μπου Τσέχα, Τουλί, Τζιαλάντζε 2, Μποργκ, Κατσία, Καρουάνα, Κουτάγιαρ, Καστίγιο, Μισφούντ, Μποναβία, Φένεχ 1, Φαρούτζια, Μπονέλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.