ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέος Γενικός Διευθυντής στην «πράσινη» ΚΑΕ

Ανακατατάξεις στο οργανόγραμμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Νέος Γενικός Διευθυντής στην «πράσινη» ΚΑΕ

Αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που έχει από σήμερα νέο Γενικό Διευθυντή.

Συγκεκριμένα, χρέη νέου Γενικού Διευθυντή, αναλαμβάνει ο Σταύρος Ντίνος. Παράλληλα, την προεδρία της «πράσινης» ΚΑΕ, αναλαμβάνει ο Βασίλης Παρθενόπουλος που διατηρούσε μέχρι και σήμερα τη θέση του GM.

Μάλιστα, ο κος. Ντίνος έκανε και το πρώτο σχόλιο κατά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, επισημαίνοντας πως αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή σε όσους τον επέλεξαν για τη συγκεκριμένη θέση και παράλληλα ευχαριστεί τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα του.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.526 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω πως ξεκινώ σε μια νέα θέση ως Γενικός Διεθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτή είναι μια ενθουσιώδης και τιμητική ευκαιρία και ανυπομονώ να θέσω τα προσόντα μου προς όφελος αυτού του τεράστιου συλλόγου. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν ώστε να φτάσω ως εδώ. Είμαι πολύ ευγνώμων για τη στήριξή σας»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.