ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρελθόν ο Βέλιτς από τον Παναθηναϊκό Β΄ – Συνεχίζει στο Λεβαδειακό

Παρελθόν και επίσημα από τον πάγκο της ομάδας του Παναθηναϊκού Β΄ αποτελεί ο Γιάσμινκο Βέλιτς που ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Λεβαδειακό.

Παρελθόν ο Βέλιτς από τον Παναθηναϊκό Β΄ - Συνεχίζει στο Λεβαδειακό

Σε αναζήτηση προπονητή μπαίνει ο Παναθηναϊκός Β΄, καθώς ο Γιασμίνκο Βέλιτς αποχώρησε και συνεχίζει στο Λεβαδειακό, που ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο Βόσνιος τεχνικός κάνοντας χρήση ειδικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του, αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό Β΄ χωρίς να καταγράψει συμμετοχή στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιάσμινκο Βέλιτς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο γεννημένος την 1η Σεπτεμβρίου 1965 στο Σαράγεβο Βόσνιος κόουτς, που έχει συμπληρώσει 20 χρόνια παρουσίας στους πάγκους ελληνικών ομάδων, επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, μετά το 2013!

Ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού ξεκίνησε τη φετινή σεζόν ως επικεφαλής στην ομάδα Β’ του Παναθηναϊκού, όπου συμμετέχει στη Σούπερ Λίγκα 2, ενώ από το 2006 βρέθηκε σε διάφορα προπονητικά πόστα του ‘‘τριφυλλιού’’, ακόμα και ως υπηρεσιακός πρώτος κόουτς.

Η αρχική του ενασχόληση με την προπονητική έγινε το 2002 στην ΑΕΚ ως άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος, ενώ έχει ακόμα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη και της Επισκοπής (δύο φορές με τελευταία θητεία την τριετία 2019-22). Γιάσμινκο Βέλιτς, καλώς όρισες στην οικογένεια του Λεβαδειακού»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.