ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Άνταμ Τσέριν: Το “εργαλείο πολυτελείας” που έχει πάρει τη φανέλα… σπίτι του! (vids)

Ο Άνταμ Τσέριν αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να αποτελέσει μία ακόμα λύση στα χαφ, ωστόσο με τις εμφανίσεις του έχει πάρει δίκαια θέση βασικού. Το Panathinaikos24.gr αναλύει.

Άνταμ Τσέριν: Το

Ο Παναθηναϊκός στις αρχές του Ιουλίου απέκτησε τον 23χρονο διεθνή Σλοβένο χαφ από την Νυρεμβέργη, δίνοντας ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ. Ο Σλοβένος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε στο πρόσωπο του έναν ποδοσφαιριστή που ταιριάζει… ταμάμ στη φιλοσοφία που έχει περάσει εδώ και ένα χρόνο στο τριφύλλι και γι΄ αυτό άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Ωστόσο,ο Τσέριν αρχικά προοριζόταν για μια καλή εναλλακτική λύση, ωστόσο αυτό στη συνέχεια άλλαξε. Ο διεθνής Σλοβένος από τις πρώτες του προπονήσεις με τα πράσινα έδειχνε σαν να είναι… καιρό στην ομάδα. Άλλωστε τα χαρακτηριστικά του ταίριαζαν απόλυτα με τα… θέλω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σε κάθε φιλικό που περνούσε είχε όλο και καλύτερη παρουσία, γεγονός που οδήγησε τον Σέρβο προπονητή στο να του δώσει φανέλα βασικού.

Στα ματς με την Σλάβια Πράγας πήρε φανέλα βασικού. Στο πρώτο παιχνίδι στην Πράγα είχε καλή παρουσία μέχρι την αποβολή του Παλάσιος, ενώ μετά από αυτήν επηρεάστηκε όπως και η υπόλοιπη ομάδα. Στη ρεβάνς της Λεωφόρου παρουσίασε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα πρώτα 65 λεπτά του αγώνα. Σε ένα ματς που οι πράσινοι θα μπορούσαν να ανατρέψουν το εις βάρος του σκορ, αλλά τόσο λόγω της ατυχίας όσο και λόγω ορισμένων διαιτητικών αποφάσεων δεν τα κατάφεραν.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Τσέριν συνεχίζει να έχει φανέλα βασικού και μάλιστα δεν έχει χάσει παιχνίδι. Ο Σλοβένος χαφ έχει αποδείξει ότι έχει την ποιότητα να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στο επιθετικό τρίτο των αντιπάλων ενώ βοηθάει και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι… καταπίνει πολλά χιλιόμετρα ενώ σε κάθε παιχνίδι είναι όλο και καλύτερος.Με τον Πέρεθ δίπλα του φαίνεται ότι έχει αρχίσει να βρίσκει χημεία, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό. Σίγουρα χρειάζεται βελτίωση στο κομμάτι της ολοκλήρωσης των φάσεων, αλλά και πάλι έχει χαρακτηριστικά ενός παίκτη που έχει λαμπρό μέλλον.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέποντας την συνεχόμενη εξέλιξή του και την πολύ καλή του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο αποφάσισε να μην κινηθεί στο τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου για παίκτη που θα έρθει και θα πάρει φανέλα βασικού. Ο Τσέριν έχει… κερδίσει ήδη τον προπονητή του που βλέπει στον πρόσωπο του έναν ποδοσφαιριστή με… μέλλον. Έναν παίκτη που βρίσκεται μόλις δύο μήνες στον Παναθηναϊκό και έχει καταφέρει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της πράσινης ενδεκάδας.

Το μόνο που μένει είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και ματς με ματς βελτιώνεται και κάνει πράξη στο γήπεδο ότι και να του ζητήσει ο προπονητής του. Δείχνει να κατανοεί όλο και πιο πολύ την φιλοσοφία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το μέλλον του ανήκει και το μόνο που πρέπει να συνεχίζει να κάνει είναι να δουλεύει σκληρά όπως και κάνει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.