ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Πονίτκα βρήκε ομάδα, τον Παναθηναϊκό»!

Σίγουρη θεωρούν πολωνικά δημοσιεύματα τη μετακίνηση του Ματέους Πονίτκα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ματέους Πονίτκα, ενώ για να ολοκληρωθεί το deal το μόνο που απομένει είναι να δώσει τη συγκατάθεσή της και η Ρέτζιο Εμίλια.

Θέμα: Τι κάνει ο Ράντονιτς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Θέμα: Τι κάνει ο Ράντονιτς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης 1.785 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην Πολωνία όμως θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Πονίτκα στους «πράσινους» και σύμφωνα με δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο παίκτης θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και όχι στη Ρέτζιο Εμίλια.

«Ο Ματέους Πονίτκα βρήκε νέα ομάδα και θα παίξει στην Ευρωλίγκα. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Πολωνίας και ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ευρωμπάσκετ, ο Ματέους Πονίτκα βρήκε ομάδα. Οι εκπρόσωποί του ενημέρωσαν ότι δεν θα παίξει στην ιταλική, Ρέτζιο Εμίλια αλλά σε ομάδα της Ευρωλίγκας, τον Παναθηναϊκό».

Παράλληλα, στο τέλος το δημοσίευμα αναφέρει και ιστορικά στοιχεία του Παναθηναϊκού με τις ένδοξες στιγμές του συλλόγου στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει κερδίσει 34 φορές το ελληνικό πρωτάθλημα και άλλες 18 το Κύπελλο. Οι πράσινοι έχουν κατακτήσει έξι φορές την Ευρωλίγκα, το 1996, 2000, 2002, 2007, 2009 και 2011».

Στροφή σε Ρεάλ για Παναθηναϊκό – Δύσκολα ο Ουόλτερς
Στροφή σε Ρεάλ για Παναθηναϊκό – Δύσκολα ο Ουόλτερς 1.665 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close