ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Πονίτκα βρήκε ομάδα, τον Παναθηναϊκό»!

Σίγουρη θεωρούν πολωνικά δημοσιεύματα τη μετακίνηση του Ματέους Πονίτκα στον Παναθηναϊκό.

«Ο Πονίτκα βρήκε ομάδα, τον Παναθηναϊκό»!

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ματέους Πονίτκα, ενώ για να ολοκληρωθεί το deal το μόνο που απομένει είναι να δώσει τη συγκατάθεσή της και η Ρέτζιο Εμίλια.

Στην Πολωνία όμως θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Πονίτκα στους «πράσινους» και σύμφωνα με δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο παίκτης θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και όχι στη Ρέτζιο Εμίλια.

«Ο Ματέους Πονίτκα βρήκε νέα ομάδα και θα παίξει στην Ευρωλίγκα. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Πολωνίας και ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ευρωμπάσκετ, ο Ματέους Πονίτκα βρήκε ομάδα. Οι εκπρόσωποί του ενημέρωσαν ότι δεν θα παίξει στην ιταλική, Ρέτζιο Εμίλια αλλά σε ομάδα της Ευρωλίγκας, τον Παναθηναϊκό».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, στο τέλος το δημοσίευμα αναφέρει και ιστορικά στοιχεία του Παναθηναϊκού με τις ένδοξες στιγμές του συλλόγου στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει κερδίσει 34 φορές το ελληνικό πρωτάθλημα και άλλες 18 το Κύπελλο. Οι πράσινοι έχουν κατακτήσει έξι φορές την Ευρωλίγκα, το 1996, 2000, 2002, 2007, 2009 και 2011».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.