ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παγιδευμένοι Spoiler: Ανατροπή – Ποιος πέταξε τη νεκρή Μυρτώ γυμνή στο δρόμο;

Κι όμως, η Μυρτώ υπέφερε αρκετά πριν χάσει τη ζωή της, πριν πει το τελευταίο αντίο, στη σειρά Παγιδευμένοι. Η αδελφή της Άννας πέθανε με άδοξο τρόπο και κανείς δεν είναι σε θέση να αποκαλύψει την αλήθεια.

Παγιδευμένοι Spoiler: Ανατροπή - Ποιος πέταξε τη νεκρή Μυρτώ γυμνή στο δρόμο;

Κι όμως, η Μυρτώ υπέφερε αρκετά πριν χάσει τη ζωή της, πριν πει το τελευταίο αντίο, στη σειρά Παγιδευμένοι. Η αδελφή της Άννας πέθανε με άδοξο τρόπο και κανείς δεν είναι σε θέση να αποκαλύψει την αλήθεια.

Όσο οι έρευνες προχωρούν, ο Θοδωρής λυγίζει και αποκαλύπτει όλα όσα ξέρει. Η Άννα τον πιέζει να της πει την αλήθεια για την μικρή της αδελφή, πριν η κατάσταση ξεφύγει. Τότε, εκείνος την στέλνει σε μία διεύθυνση και της αναφέρει πως εκεί θα βρει αυτό που ψάχνει.

Η Άννα πηγαίνει στο σπίτι του καθηγητή της αδελφής της, όμως δε βγάζει άκρη. Ο άνθρωπος αυτός και η σύζυγός του της εξηγούν πως δεν έχουν καμία σχέση με το συγκεκριμένο έγκλημα, με τη συγκεκριμένη κοπέλα…

Ανατροπή στην ανατροπή: Τα κατάφερε ο Πολάκης…
Ανατροπή στην ανατροπή: Τα κατάφερε ο Πολάκης… 84.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Μυρτώ κακοποιήθηκε

Ο Δημήτρης βρίσκει κι άλλα ναρκωτικά στα πράγματα του Θοδωρή και αποφασίζει να τα πάει στην αστυνομία, παρόλο που γνωρίζει πως αυτό θα επιβαρύνει τον μικρό του αδελφό. Ο Θοδωρής τότε τρομοκρατείται και ζητάει βοήθεια από την Άννα, με την υπόσχεση να της πει όλη την αλήθεια…

Η Άννα του εγγυάται πως θα σταματήσει τον Δημήτρη. Τότε, ο νεαρός, αποκαλύπτει πως εκείνο το βράδυ, η Μυρτώ πήγε στο σπίτι του καθηγητή της, διότι είχαν σχέση κρυφή. Όταν η γυναίκα τους τούς έπιασε στα πράσα, επιτέθηκε στην Μυρτώ και την κακοποίησε, στη σειρά Παγιδευμένοι.

Τότε, την πέταξε στο δρόμο γυμνή και χτυπημένη. Η Μυρτώ τηλεφώνησε στον Θοδωρή, με τον οποίο έκανε παρέα και του ζήτησε να της πάει κάποια ρούχα… Έτσι βρέθηκαν εκεί τα ρούχα του και η κάρτα του…

Πηγή: youfly

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...