ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Super Cup: Ξεκάθαρη η στάση του ΠΑΟ για εισιτήρια στους οπαδούς των τεσσάρων ομάδων

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τον τρόπο διανομής των εισιτηρίων και τα combo πακέτα για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τo Super Cup μπάσκετ από κοντά στη Ρόδο (1-2/10).

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τον τρόπο διανομής των εισιτηρίων και τα combo πακέτα για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τo Super Cup μπάσκετ από κοντά στη Ρόδο (1-2/10).

Ο Ράτζα επέλεξε την κορυφαία «πράσινη» δωδεκάδα! (Pic)
Ο Ράτζα επέλεξε την κορυφαία «πράσινη» δωδεκάδα! (Pic) 5.398 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η απόφαση αυτή βρίσκει αντίθετο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εξ’ αρχής είχε πάρει ξεκάθαρη θέση στη συνάντηση που είχε γίνει: Να δοθούν τα εισιτήρια για μεμονωμένους αγώνες στους οπαδούς των τεσσάρων ομάδων, με τη δημιουργία ειδικών ζωνών στο γήπεδο.

Η παραπάνω θέση είχε εκφραστεί στον ΕΣΑΚΕ μέσω του νέου προέδρου της ΚΑΕ, Βασίλη Παρθενόπουλου και του νέου Γενικού Διευθυντή, Σταύρου Ντίνου. Ο Παρθενόπουλος, έπειτα από μια 20ετία ασχολίας με τα του Παναθηναϊκού (έχει περάσει από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Α.Ο), έγινε νέος πρόεδρος στην ΚΑΕ, παίρνοντας τη θέση του Τάκη Τριαντόπουλου, ενώ ο Ντίνος που είναι στην ομάδα από το 2014, ανέλαβε χρέη γενικού διευθυντή, μια θέση που είχε πριν από λίγα χρόνια και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Το αίτημα του τριφυλλιού δεν “πέρασε”, αφού η αστυνομία διαφώνησε με αποτέλεσμα η διανομή εισιτηρίων να γίνει με διαφορετικό τρόπο.

Η Αρμάνι του υπενθύμισε ότι έχει να ανέβει ένα βουνό – Θέλει υπομονή, σκληρή δουλειά και… σωστά μονοπάτια
Η Αρμάνι του υπενθύμισε ότι έχει να ανέβει ένα βουνό – Θέλει υπομονή, σκληρή δουλειά και… σωστά μονοπάτια 2.799 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...
close