ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η πρώτη ιστορική «πράσινη» συμμετοχή στο σκάκι τυφλών!

Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει για πρώτη φορά με αθλητή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι τυφλών που διοργανώνει η ΕΑΟΜ ΑμεΑ.

Η πρώτη ιστορική «πράσινη» συμμετοχή στο σκάκι τυφλών!
Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει για πρώτη φορά με αθλητή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι τυφλών που διοργανώνει η ΕΑΟΜ ΑμεΑ.
Σημαδιακή μέρα για το «τριφύλλι» καθώς σήμερα συμμετείχε  για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα σε οποιοδήποτε άθλημα τυφλός αθλητής του Παναθηναϊκού.Ο  Τάκης Αλεξανδράκης είναι ο πρώτος «πράσινος» αθλητής  που είχε την πρώτη επίσημη συμμετοχή στο σκάκι τυφλών. Στον αγώνα του κόντρα στον Δημήτρη Ντόβα του Πήγασου έδωσε μια δυνατή μάχη που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες και παρότι βρήκε νικητή τον αντίπαλο, ο αγώνας ήταν πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο «τριφυλλοφόρος» αθλητής που αποκτήθηκε από τον Όμηρο είχε πολύ καλή παρουσία την πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος και κράτησε ψηλά τη σημαία του Σαυλλόγου.

Το απόγευμα στις 5μ.μ. και πάλι στο ξενοδοχείο Ιλισός στο Κουκάκι ο Αλεξανδράκης θα δώσει τον δεύτερο αγώνα του.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.