ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αυτά έδειξε ο Τρουιγέ στο οικογενειακό φιλικό

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Αλέξις Τρουιγιέ στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Αυτά έδειξε ο Τρουιγέ στο οικογενειακό φιλικό

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Αλέξις Τρουιγιέ στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός Γάλλος χαφ προπονείται εδώ και λίγες ημέρες με το τριφύλλι και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί κάποιον χρόνο προσαρμογής μέχρι να μάθει την ομάδα του και φυσικά να αποκτήσει εμπειρίες στην πρώτη του απόπειρα να αγωνιστεί μακριά από τη χώρα του.

Στο σημερινό οικογενειακό δίτερμα, ο Τρουιγιέ αγωνίστηκε με το “τριφύλλι” απέναντι στην Κ19 στο Κορωπί. Ο Γάλλος έπαιξε ως 8-10 στο 4-3-3 του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έπαιξε μέσα – δεξιά και λίγο πιο μπροστά, έχοντας έναν πιο ελεύθερο ρόλο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.175 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα πρώτα στοιχεία που παρατηρήθηκαν είναι η εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση και η αντίληψη που έχει στον χώρο του γηπέδου. Αυτά είναι και τα δυο δυνατά σημεία του Τρουιγιέ. Ταυτόχρονα, είχε ταχύτητα στις κινήσεις που έκανε στον αγωνιστικό χώρο. Αντιθέτως, ο 21χρονος δεν είναι τόσο δυνατός στις μονομαχίες, κάτι που, άλλωστε, δεν αποτελεί και το καλό του στοιχείο.

Επίσης, ο Γάλλος θα χρειαστεί ρυθμό και χρόνο. Μπορεί να έπαιζε πέρυσι με την Οσέρ, αλλά έχει να αγωνιστεί από τα τέλη Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα για να μπει ξανά σε ρυθμούς κανονονικούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...