ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αυτά έδειξε ο Τρουιγέ στο οικογενειακό φιλικό

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Αλέξις Τρουιγιέ στον Παναθηναϊκό.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Αλέξις Τρουιγιέ στον Παναθηναϊκό.

Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο
Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο 44.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νεαρός Γάλλος χαφ προπονείται εδώ και λίγες ημέρες με το τριφύλλι και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί κάποιον χρόνο προσαρμογής μέχρι να μάθει την ομάδα του και φυσικά να αποκτήσει εμπειρίες στην πρώτη του απόπειρα να αγωνιστεί μακριά από τη χώρα του.

Στο σημερινό οικογενειακό δίτερμα, ο Τρουιγιέ αγωνίστηκε με το “τριφύλλι” απέναντι στην Κ19 στο Κορωπί. Ο Γάλλος έπαιξε ως 8-10 στο 4-3-3 του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έπαιξε μέσα – δεξιά και λίγο πιο μπροστά, έχοντας έναν πιο ελεύθερο ρόλο.

Τα πρώτα στοιχεία που παρατηρήθηκαν είναι η εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση και η αντίληψη που έχει στον χώρο του γηπέδου. Αυτά είναι και τα δυο δυνατά σημεία του Τρουιγιέ. Ταυτόχρονα, είχε ταχύτητα στις κινήσεις που έκανε στον αγωνιστικό χώρο. Αντιθέτως, ο 21χρονος δεν είναι τόσο δυνατός στις μονομαχίες, κάτι που, άλλωστε, δεν αποτελεί και το καλό του στοιχείο.

Επίσης, ο Γάλλος θα χρειαστεί ρυθμό και χρόνο. Μπορεί να έπαιζε πέρυσι με την Οσέρ, αλλά έχει να αγωνιστεί από τα τέλη Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα για να μπει ξανά σε ρυθμούς κανονονικούς.

Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid)
Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid) 36.722 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close