ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ – Βλέπω τη φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου και συγκινούμαι»

Για την παρουσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» μίλησε ο Όντετ Κάτας που τόνισε πως είναι χαρούμενος που βρέθηκε ξανά σε γνώριμο περιβάλλον όπως αυτό του Παναθηναϊκού.

Κάτας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ - Βλέπω τη φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου και συγκινούμαι»

Για την παρουσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» μίλησε ο Όντετ Κάτας που τόνισε πως είναι χαρούμενος που βρέθηκε ξανά σε γνώριμο περιβάλλον όπως αυτό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισραηλινός τεχνικός:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε να βρεθούμε σε αυτό το τουρνουά. Είναι μία ενδιαφέρουσα ευκαιρία να δούμε πού βρισκόμαστε, αντιμετωπίζοντας πολύ καλές ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Βλέπω την φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου και συγκινούμαι που ήμουν μέλος αυτή της ομάδας, που έδωσε τα πάντα γι’ αυτή ο κος. Γιαννακόπουλος».

Από την πλευρά των παικτών της Μακάμπι, ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε εδώ. Χαίρομαι πολύ που θα παίξουμε σπουδαίους αγώνες. Καλή επιτυχία σε όλους».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.