ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έπεσε το Instagram! Προβλήματα για πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο

Αντιμέτωποι με προβλήματα βρίσκονται την τελευταία ώρα οι χρήστες του Instagram.

Έπεσε το Instagram! Προβλήματα για πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο

Ειδικότερα, πολλοί δυσκολεύονται στην ανανέωση της ροής, καθώς είτε δεν φορτώνει είτε καθυστερεί αρκετά. Λιγότεροι, έχουν πρόβλημα και στη σύνδεση στον λογαριασμό τους.

Χαρακτηριστικά, έως τις 19:46 έχουν γίνει πάνω από 7.000 αναφορές για πρόβλημα στην εφαρμογή, σύμφωνα με το #instagramdown και… πάρτι στο Twitter

Τα προβλήματα στην εφαρμογή αφορούν τόσο χρήστες στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες, όπως φαίνεται άλλωστε και στο «πάρτι» που έχει στηθεί στο Twitter με το hashtag #instagramdown.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.