Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ και οι υπόλοιποι που… φορτσάρουν για βασικοί

Ο Βραζιλιάνος βρίσκει ρυθμό και προσαρμόζεται περισσότερο στη νέα του ομάδα.

Αποτέλεσε την πιο hot μεταγραφή του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι και όχι αδίκως. Πρόκεται, άλλωστε, για έναν χαφ τεράστιας αξίας και ποιότητας και γι αυτό οι «πράσινοι» το καλοκαίρι πέτυχαν την υπέρβαση και τον έπεισαν να αγωνιστεί με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Ο Μπερνάρ βρίσκει τον ρυθμό που ήθελε, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και πλέον δείχνει έτοιμος να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας.

Μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί συνολικά 57 λεπτά. 12’ με την ΑΕΚ και 45’ κόντρα στον Λεβαδειακό. Στο πρώτο ματς συνέβαλλε τα μέγιστα για να κρατήσει το «τριφύλλι» το νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ στο δεύτερο έβγαλε πολλή ποιότητα στο χορτάρι με τις επαφές και τις κινήσεις του και έδειξε ότι μετράει αντίστροφα για να μπει στο βασικό σχήμα.

Στο χθεσινό οικογενειακό φιλικό, ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός. Αγωνιζόμενος στο 4-3-3 μαζί με Ρούμπεν και Τρουιγιέ, έβγαλε ωραίες ενέργειες και διάθεση. Είναι δεδομένο ότι ο έμπειρος άσος ανεβάζει ρυθμούς και πλέον θα διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια που έρχεται στο «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος.

Δεν είναι μόνο ο Μπερνάρ που αναμένεται να πάρει θέση βασικού στο «τριφύλλι» στα επόμενα ματς. Υπάρχουν κι άλλοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν ρυθμούς. Οι Σένκεφελντ και Χουάνκαρ ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς και παίρνοντας συνεχόμενες προπονήσεις γεμίζουν το «οπλοστάσιο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Μάγκνουσον, επίσης, είναι εδώ και αρκετό διάστημα έτοιμος, ενώ χθες αγωνίστηκε βασικός καθ’ όλη τη διάρκεια του νικηφόρου φιλικού (1-0) της Εθνικής Ισλανδίας με τη Βενεζουέλα στην Αυστρία.

Exit mobile version