ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Επιχείρηση… τεσσάρι στο “τριφύλλι” – Ολα τα σενάρια για τον “εκλεκτό”

Φουλάρει για να αποκτήσει παίκτη για τη θέση "4" ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Επιχείρηση... τεσσάρι στο

Φουλάρει για να αποκτήσει παίκτη για τη θέση “4” ο Παναθηναϊκός.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν ξεκάθαρος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” όταν ρωτήθηκε για το θέμα. «Υπάρχουν κινήσεις που γίνονται στην αγορά για τη θέση «4», υπάρχουν φήμες για κάποιους παίκτες, ωστόσο εφόσον δεν υπάρχει κάτι σίγουρο δεν μπορώ να απαντήσω συγκεκριμένα», ήταν η τοποθέτηση του προπονητή του εξάστερου, δίχως να δώσει, φυσικά, περισσότερες λεπτομέρειες.

Το βέβαιο είναι ότι πέρα από την επιθυμία και την ανάγκη για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, οι “πράσινοι” φουλάρουν για να ντύσουν τον εκλεκτό στα πράσινα. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις στο τραπέζι όπως αυτή του Βραζιλιάνου Μρούνο Καμπόκλο, ενώ για τον Ντουέιν Μπέικον, που αποτελεί και… κάψα του κόσμου, δύσκολα θα υπάρξει κάτι το χειροπιαστό.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή τη στιγμή οι ψηλοί του Παναθηναϊκού είναι τέσσερις. Οι Παπαγιάννης, Γκουντάιτις για τη θέση “5” και οι Γουίλιαμς, Χουγκάζ για το “4”. Ο τελευταίος, κατά συνθήκη. Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς ότι χρειάζεται απαραιτήτως ένας παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση και η κίνηση που θα γίνει αναμένεται να είναι η τελευταία, μετά την απόκτηση του Ματέους Πονίτκα. Πάντα θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ως αστερίσκο ότι μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να γίνει γνωστή η τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου και αναλόγως να πράξει ο Παναθηναϊκός που δεδομένα επιθυμεί την επιστροφή του παίκτη, όπως και ο ίδιος άλλωστε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...