Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Επιχείρηση… τεσσάρι στο “τριφύλλι” – Ολα τα σενάρια για τον “εκλεκτό”

Φουλάρει για να αποκτήσει παίκτη για τη θέση "4" ο Παναθηναϊκός.

Φουλάρει για να αποκτήσει παίκτη για τη θέση “4” ο Παναθηναϊκός.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν ξεκάθαρος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” όταν ρωτήθηκε για το θέμα. «Υπάρχουν κινήσεις που γίνονται στην αγορά για τη θέση «4», υπάρχουν φήμες για κάποιους παίκτες, ωστόσο εφόσον δεν υπάρχει κάτι σίγουρο δεν μπορώ να απαντήσω συγκεκριμένα», ήταν η τοποθέτηση του προπονητή του εξάστερου, δίχως να δώσει, φυσικά, περισσότερες λεπτομέρειες.

Το βέβαιο είναι ότι πέρα από την επιθυμία και την ανάγκη για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, οι “πράσινοι” φουλάρουν για να ντύσουν τον εκλεκτό στα πράσινα. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις στο τραπέζι όπως αυτή του Βραζιλιάνου Μρούνο Καμπόκλο, ενώ για τον Ντουέιν Μπέικον, που αποτελεί και… κάψα του κόσμου, δύσκολα θα υπάρξει κάτι το χειροπιαστό.

Αυτή τη στιγμή οι ψηλοί του Παναθηναϊκού είναι τέσσερις. Οι Παπαγιάννης, Γκουντάιτις για τη θέση “5” και οι Γουίλιαμς, Χουγκάζ για το “4”. Ο τελευταίος, κατά συνθήκη. Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς ότι χρειάζεται απαραιτήτως ένας παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση και η κίνηση που θα γίνει αναμένεται να είναι η τελευταία, μετά την απόκτηση του Ματέους Πονίτκα. Πάντα θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ως αστερίσκο ότι μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να γίνει γνωστή η τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου και αναλόγως να πράξει ο Παναθηναϊκός που δεδομένα επιθυμεί την επιστροφή του παίκτη, όπως και ο ίδιος άλλωστε…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου