ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέρασε απ’ το Ηράκλειο με «4άρα» η Κ17

Οι Πράσινοι επικράτησαν 4-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πέρασε απ’ το Ηράκλειο με «4άρα» η Κ17

Σαρωτική ήταν για δεύτερο σερί παιχνίδι η Κ17 του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι του Απόστολου Παπαβασιλείου μετά το 6-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης νίκησαν κατά κράτος και τον ΟΦΗ με 4-1 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο για την 3η αγωνιστική της α’ φάσης του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Μολονότι η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο 24′ με γκολ του Γκιαουράκη, το Τριφύλλι ανασυντάχθηκε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Στο 35′ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση και ασίστ του Τσέλιου προς τον Ρομάνο, ο οποίος πέτυχε το 1-1, ενώ στο 40′ και πάλι ο Ρομάνο διαμόρφωσε το 1-2 μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μπρέγκου. Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου οι Πράσινοι βρήκαν και τρίτο γκολ έπειτα από ενέργεια του Γεωργουλάκη, ενώ το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 54′ με τον Τσέλιο από ασίστ του Σιάκκα.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι: ο ΟΦΗ στο 35′ με τον Πατηράκη και ο Παναθηναϊκός στο 45′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.073 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Αποστολάκης, Σκαρλατίδης, Δουβίκας, Μερκούρης, Λιναρδάκης, Αποστόλου, Σιάκκας (67′ Πατέρας), Μπρέγκου (67′ Ν. Καλοσκάμης), Ρομάνο (77′ Τσατάλι), Γεωργουλάκης (55′ Τακεσιάν), Τσέλιος (55′ Κορρές).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.