ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πονίτκα: «Να κάνουμε βήματα μπροστά φέτος – Χαρούμενος που ήρθα σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο»

Οι δηλώσεις του Πονίτκα σε πολωνικό Μέσο του για τον Παναθηναϊκό.

Πονίτκα: «Να κάνουμε βήματα μπροστά φέτος - Χαρούμενος που ήρθα σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Πονίτκα στο πολωνικό TVP Sport: 

Για την επιλογή του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη πριν από την έναρξη του Eurobasket. Με τον ατζέντη μου, υπολογίζαμε περισσότερο ότι κάπου τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο θα ψάχναμε κάτι άλλο, όπως για παράδειγμα να επιστρέψουμε στην Euroleague. Παρόλα αυτά, το Eurobasket, το οποίο και αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία για ολόκληρη την ομάδα και τη χώρα μας, έπεισε τις ομάδες της Euroleague οι οποίες δεν ήταν απόλυτα πεπεισμένες πριν, ότι θα μπορούσα να αγωνιστώ εκεί και να βοηθήσω. Το τελευταίο τριήμερο ήταν… καυτό καθώς ήμουν όλη την ώρα στα τηλέφωνα. Προσπαθούσαμε να τακτοποιήσουμε όλα τα θέματα έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές. Τελικά καταφέραμε να οριστικοποιήσουμε όλες τις λεπτομέρειες και το μόνο που μου μένει είναι να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω».

Για το πως νιώθει που επέλεξε το τριφύλλι:   «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Το γεγονός ότι προηγήθηκαν δύο δύσκολες σεζόν για τον Παναθηναϊκό, αυτό δεν μειώνει το μέγεθός του. Πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στην Ευρώπη. Υπήρξαν σπουδαίοι παίκτες και σπουδαίοι προπονητές στο παρελθόν. Νιώθω υπέροχα που είμαι και εγώ κομμάτι αυτού του συλλόγου. Ελπίζω ο φετινός Παναθηναϊκός να δείξει ότι θέλει να προχωρήσει. Το brand του Παναθηναϊκού δεν χρειάζεται να ξαναχτιστεί, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες ώστε να πάρει δυναμική που του αξίζει. Και εμείς θα παλέψουμε ώστε να φέρουμε χαρά στους φιλάθλους»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.