ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρομεροί οι Σπόραρ-Τσέριν στη νίκη της Σλοβενίας

Η Σλοβενία έσπασε το... ρόδι στο Nations League, με τους Σπόραρ - Τσέριν να πραγματοποιούν σούπερ εμφάνιση και τον πρώτο να πετυχαίνει το ένα από τα δύο γκολ της ομάδας του.

Τρομεροί οι Σπόραρ-Τσέριν στη νίκη της Σλοβενίας

Την πρώτη της νίκης στους ομίλους του Nations League επί της Νορβηγίας.

Ο Σπόραρ πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και ήταν εκ των κορυφαίων της Σλοβενίας. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού αποτελούσε ένα διαρκή κίνδυνο για την εστία της Νορβηγίας. Ο Άντραζ Σπόραρ ήταν μάλιστα και ο άνθρωπος λόγω του οποίου ξεκίνησε η ανατροπή της χώρας του. Στο 69ο λεπτό του αγώνα ο Σέσκο γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, με τον επιθετικό του τριφυλλιού να βρίσκεται στο σωστό σημείο και να σκοράρει.

Την ίδια στιγμή σούπερ εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Άνταμ Τσέριν. Δεν σταμάτησε να… καταπίνει χιλιόμετρα, ενώ ήταν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις τους. Παράλληλα, και στο επιθετικό σκέλος με τις πάσες του βοηθούσε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της Σλοβενίας. Σε κάθε ματς που παίζει γίνεται όλο και καλύτερος και βελτιώνει όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού του.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα και ο Βέρμπιτς είχε 2-3 πολύ καλές στιγμές, ενώ κράτησε σωστά την θέση του γι΄ άλλο ένα παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.