ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πονίτκα: «Όταν σε θέλει ο Παναθηναϊκός είναι εύκολη η απόφαση»

Ο Ματέους Πονίτκα σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον κόσμο του τριφυλλιού για την υποδοχή και σημείωσε ότι ήταν εύκολη απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πονίτκα στην ΕΡΤ:

 «Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή στην Ελλάδα. Ήταν πολύ καλό. Ο προπονητής είπε ότι η τρίτη περίοδος ήταν καλύτερη για εμάς. Η τέταρτη περίοδος ήταν η μεγάλη διαφορά. Η Αρμάνι χρησιμοποίησε την εμπειρία της και έπαιξε πολύ καλά και σκληρά. Πρέπει να μάθουμε από κάθε παιχνίδι. Είναι δύσκολο για μένα να πω για τακτική. Δεν έχω δει τα πάντα. Αυτό που μου αρέσει είναι πως όλοι παλεύουν και πάνε σε κάθε φάση. Μπορούμε να χτίσουμε κάτι.

Give Away: Έρχεται σούπερ δώρο στις 20.000 εγγραφές στο youtube!
Give Away: Έρχεται σούπερ δώρο στις 20.000 εγγραφές στο youtube! 2.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν εύκολη απόφαση. Οταν σε ζητάει ο Παναθηναϊκός είναι εύκολη απόφαση. Ήθελα να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ήμουν στην Ιταλία όμως όταν ήρθε η πρόταση ήρθα. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ενδιαφέρον και όλα πήραν το δρόμο τους. Ευχαριστώ τη Ρέτζιο Εμίλια για τον επαγγελματισμό που έδειξε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα.

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις νίκες. θα ήθελα να βοηθήσω να πάρουμε νίκες. Θέλω να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Μέρα με τη μέρα θα δούμε. Είναι η πρώτη φορά που είδα την ομάδα, είναι νωρίς ακόμα και έχουμε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο τέλος θα δούμε πώς θα ενωθούν τα κομμάτια του παζλ».

Προκαλεί απορίες και… ανησυχίες ο ορισμός Πιτσίλκα στο ντέρμπι
Προκαλεί απορίες και… ανησυχίες ο ορισμός Πιτσίλκα στο ντέρμπι 1.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close