ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκησαν κόσμος και ομάδα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ επικράτησε της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου με 3-1 σετ και κατέκτησε την Τρίτη θέση του τουρνουά με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να είναι και πάλι πρωταγωνιστές.

Νίκησαν κόσμος και ομάδα

Οι «αιώνια πιστοί» της Κύπρου δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα για φιλικό ματς σήμερα στο Παραλίμνι και απέδειξαν και πάλι τη λατρεία τους για τον Σύλλογο.

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν και πάλι με απουσίες αφού δεν αγωνίστηκαν οι πέντε (Ερνάντεζ, Πετρέας, Ζήσης, Ρανγκέλ και Μάρκου) ωστόσο έδειξαν βελτιωμένοι σε σύγκριση με το χτεσινό πρώτο φιλικό ματς.

Το «τριφύλλι» επικράτησε με 3-1 σετ (25-21, 25-27, 25-18, 25-18) και ο τεχνικός Δημήτρης Ανδρεόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Κοβάρ, Σερεμέτης, Γεωργίου, Γκρουμούσας (λ), Γιάκομπσεν, Μπάσης, Φράγκος  και Κωστόπουλος .

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...