ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η Αρμάνι του υπενθύμισε ότι έχει να ανέβει ένα βουνό – Θέλει υπομονή, σκληρή δουλειά και… σωστά μονοπάτια

Ποτέ καμία ομάδα στον κόσμο δεν επιστρέφει στη δική της κανονικότητα έπειτα από μια φιλική νίκη. Το ίδιο ισχύει και για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Η Αρμάνι του υπενθύμισε ότι έχει να ανέβει ένα βουνό - Θέλει υπομονή, σκληρή δουλειά και... σωστά μονοπάτια

Ποτέ καμία ομάδα στον κόσμο δεν επιστρέφει στη δική της κανονικότητα έπειτα από μια φιλική νίκη. Το ίδιο ισχύει και για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση και επικράτηση επί της Αναντολού Εφές στην πρεμιέρα του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, ήρθε η ήττα για το “τριφύλλι” από την Αρμάνι Μιλάνο. Θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος για… ανώμαλη προσγείωση. Εμείς δε θα το κάνουμε. Διότι, πολύ απλά, οι υπερβολές τούτη την περίοδο και συγκυρία, είτε έπειτα από νίκες, είτε έπειτα από ήττες είναι για τα καφενεία και τους “προπονητές της εξέδρας”.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ούτε σούπερ ομάδα έγινε ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη κόντρα στους Τούρκους, ούτε “δεν πάει πουθενά”, έπειτα από την ήττα από τους Ιταλούς. Τίποτα από τα δυο δεν ισχύει. Η πραγματικότητα είναι ότι το “τριφύλλι” προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή, με νέο προπονητή, με ρόστερ καλύτερο από το περσινό, μα και χτυπητές αδυναμίες τις οποίες πρέπει να καλύψει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι τώρα δεν έχουν αγωνιστεί δυο παίκτες που θα είναι “κλειδιά” για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς. Αναφερόμαστε, φυσικά, στους Γκριγκόνις και Πονίτκα. Με αυτούς τους δυο στην εξίσωση ο Παναθηναϊκός ανεβάζει κατά πολύ το επίπεδό του, ενώ θα ακολουθήσει και η ενίσχυση με έναν ακόμη παίκτη στο “4”.

Το που θα φτάσει ο φετινός Παναθηναϊκός, δεν μπορεί κανείς να το γνωρίζει. Άλλωστε, εδώ δεν είμαστε για να κάνουμε προφητείες, αλλά για να αναλύουμε την επικαιρότητα. Το βέβαιο είναι ότι απαιτείται πολύς χρόνος και σκληρή δουλειά. Καμία κανονικότητα δεν έχει επανέλθει και κανένας Παναθηναϊκός δεν είναι στο επίπεδο της κυριαρχίας στην Ευρώπη, όπως ήταν κάποτε. Σοβαροί να είμαστε. Είναι, όμως, σε μια κατεύθυνση βελτίωσης σε σχέση με πέρυσι, έχοντας πιο υψηλές βλέψεις, μα και συντηρητικές εκτιμήσεις. Η Αρμάνι έδειξε στο “τριφύλλι” ότι έχει μπροστά της ολόκληρο βουνό να ανέβει και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει. Αυτό το βουνό, πάντως, δεν μπορεί κανείς, ποτέ και πουθενά, να το ανέβει μέσα σε δυο ή τρεις εβδομάδες. Απαιτείται χρόνος, επιμονή, υπομονή, σωστά… μονοπάτια (επιλογές) και ταμείο θα γίνει στο τέλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.